Borhűtők

A Philco borhűtők a Fuzzy Logic egyedülálló technológiával vannak felszerelve, amely állandóan, egyenletesen keringeti a levegőt a beltérben. Ennek köszönhetően a borhűtő minden részén egyenletes és optimális a hőmérséklet, mintha csak egy borospincében pihenne a boros palack.

 
Compare (0)


 
NEW PW 12 F

PW 12 F

A Philco PW12F borhűtő fémből készült polcokkal lehetővé teszi borai egyértelmű tárolását. A belső tér valamint a vezérlőpanel megvilágítását LED lámpák biztosítják. A borhűtő egy speciális rendszerrel lett felszerelve a légáramlás és az automata leolvasztás érdekében. A hűző ajtaja hermetikusan lezárt, a kezelőpanel pedig gyermekzárral van felszerelve. Az optimális légkeringést és a szükséges hűtést egy intelligens Fuzzy Logic rendszer végzi, amely automatikusan értékeli a borhűtő körülményeit, és igazítja azokat az Ön aktuális beállításaihoz.

Több információ
LED illuminated interiorBottle capacity 12Rozsah teploty 10-18 °CNoise level 33 dB
  • Egyzónás borhütő
  • Szenzoros vezérlés
  • Beépített LED világítás

 
NEW PW 8 F

PW 8 F

A Philco PW 8F borhűtő fémből készült polcokkal lehetővé teszi borai egyértelmű tárolását. A belső tér valamint a vezérlőpanel megvilágítását LED lámpák biztosítják. A borhűtő egy speciális rendszerrel lett felszerelve a légáramlás és az automata leolvasztás érdekében. A hűtő ajtaja hermetikusan lezárt, a kezelőpanel pedig gyermekzárral van felszerelve. Az optimális légkeringést és a szükséges hűtést egy intelligens Fuzzy Logic rendszer végzi, amely automatikusan értékeli a borhűtő körülményeit, és igazítja azokat az Ön aktuális beállításaihoz.

A+ energiaosztály
Az A+ energia besorolású készülékek akár 25%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hasonló A energiaosztályú készülékek.

Több információ
LED illuminated interiorBottle capacity 8Rozsah teploty 10-18 °CNoise level 33 dB
  • Egyzónás borhütő
  • Szenzoros vezérlés
  • Beépített LED világítás